Buejagt i Afrika


GASPARE SPANIO SAFARIS- TILBYDER JAGT, FOTOSAFARI, HELICOPTER OG BÅDE TURE I HØJESTE KVALITET LIGE FRA TRADITIONEL ANTILOPEJAGT TIL KRÆVENDE BIG GAME. DE TILBYDER OGSÅ UDFORDRENDE BUEJAGT EFTER ALLER BEDSTE STANDARD.

 

GASPARE SPANIO SAFARIS er et privatejet natur reservat på mere end 3.000 ha. uberørt afrikansk natur, ca. 350 km nord for Johannesburg. Området er varieret med vidstrakt bush, bjerge og savanneområder.

 

Hunting Lodgen

Ligger direkte i den vilde natur. Har smuk have, swimmingpool samt veludstyrede dobbeltværelser med eget bad og air-condition. Det veluddannede personale vil koncentrere sig fuldt ud omkring dit velvære. De vil tilberede og servere alle måltier, vaske og stryge jeres tøj, være med på game drives, på guided-walks, på jagt eller udflugter. Alt tilrettelægges efter jeres individuelle ønsker. Er I en familie- eller venne gruppe kan I reservere hele farmen, så lodgen helt er jeres egen mens I er der. Lodgen er desuden fuldt udstyret til jagt, d.v.s. kølehuse og skinner faciliteter m.m.

 

Jagtområdet er godt 3.000 ha. samt områder hvor vi har aftaler med ejerne om jagt, i alt 40.000 ha, hvorfor det kan være nødvenligt at arrangere overnatninger væk fra vor egen farm. På grund af den stærkt varierede natur med både bush, bjerge og savanne området utroligt mange forskellige dyr.

 

Der kan bookes fly fra Kastrup fra ca. 4200,- og opefter og Billund fra små 4900,- og opefter hvis man vælger afgange midt på ugen. Man skal dog være lidt opmærksom på at visse fly selskaber kan have specielle regler vedr. rejse med bue og pile.

SE VIDEO 

http://youtu.be/VnkVNIZlgZo

 

Var det noget at komme med en tur til Sydafrika på en regulerings jagt fra d.1-7 juli 2017, hvor der også er mulighed for at skyde Trofæ dyr efter prisliste

Der er plads til 6 buejæger, først til mølle og hvor jeg vil være med som guide på turen. Der vil være en samling

nogle uger før afgang så vi kan få pudset formen af. Turen vil samtidig være et godt start punkt for jagt på det større vildt,

og man behøver IKKE at have et dansk buejagt tegn for at deltage.

 

 


Tryk på billedet for info omkring 

Titel (0 bytes)
Detaljer Slet